Input gevraagd
Er worden door het activiteiten-team weer verschillende activiteiten aangeboden. Hierbij een overzicht van de activiteiten van januari t/m maart. Heb je een idee of wil je helpen? Stuur dan een mail naar activiteiten@oudeschip.nl.

Organiseren van klaverjasavonden
1 keer per maand is er op de vrijdagavond klaverjassen in het dorpshuis. Deze avonden worden altijd druk bezocht. Ook voor deze activiteit zijn wij op zoek naar iemand die de organisatie en bardienst voor zijn / haar rekening wil nemen. Voor meer informatie of aanmelden mail naar : info@oudeschip.nl

Download de flyer

Zaterdag 29 Februari: Meet & Greet met de Politie:

Heb jij altijd al willen weten wat de politie allemaal doet? Heb jij een dringen- de vraag aan de politie? Of altijd al een politiewagen van heel dichtbij willen zien? Dit is je kans!!
Speciaal voor kinderen t/m 13 jaar komt politieagente Agnes van Dijken op zaterdag 29 FEBRUARI om 15.30 uur naar Dorpshuis Diggelschip .

 

4 & 11 maart en april: Workshop “Wordt je eigen interieur styliste”

Met deze workshop leer je een stijl neer te zetten en het toe te passen door middel van een Moodboard en schaaltekening van de ruimte die je wilt veranderen. De workshop bestaat uit 2 dagdelen:

– Moodboard maken – schaaltekenen

Woensdag 4 & 11 maart of zaterdag 4 & 11 april van 10.00 tot 14.00 uur in Dorpshuis Diggelschip.

Kosten € 25,- per dagdeel incl materiaal.

Geef je op voor de Workshop

14 Maart: NL Doet – Samen klussen tijdens NL Doet

Ook zin in de zomer? Genieten op het terras bij het dorpshuis met een hapje en een drankje? Wij zien het helemaal zitten! Maar daar hebben we uw hulp bij nodig! Iedereen wordt uitgenodigd om een dagje de handen uit de mou- wen steken tijdens NL Doet van het Oranjefonds. Er zijn een aantal klussen die gedaan moeten worden om Diggelschip nog leuker voor iedereen te maken!

Meedoen met NL doet op zaterdag 14 maart is simpel. Zoek een leuke klus in Oudeschip op de website www.nldoet.nl en meld u aan. Aanmelden kan ook via activiteiten@oudeschip.nl

Welke klussen zijn er:

  • Creëren van een gezellige terras bij dorpshuis Diggelschip
  • Creëren van een kinderspeelhoek in de grote zaal
  • Verven van windveren en dakgoten
  • Opruimen en schoonmaken keuken, bijkeuken en zolder

Samen maken wij er iets leuks van!!

Meld je aan via NL Doet

 

20 Maart: Uitnodiging jaarvergadering

Op vrijdag 20 maart a.s. om 20.00 uur is in het dorpshuis Diggelschip de jaarvergadering van Dorpsbelangen Oudeschip.

Wij nodigen iedereen weer van harte uit om deze vergadering bij te wonen.