Geslaagde decemberactiviteiten in Oudeschip

Oudeschip kijkt terug op een zeer gezellige decembermaand. In december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Dorpshuis Diggelschip door het activiteitenteam en Dorpsbelangen Oudeschip. Op 12 december stond er een workshop kerststukje maken op het programma. De dames gingen creatief aan de slag met ondersteuning van Meij Style uit Uithuizermeeden met als eindresultaat een prachtig kerststukje.

Ook de kerstborrel op zaterdag 21 december werd druk bezocht. Onder het genot van een drankje en een hapje werd het een gezellige avond voor vele buurtbewoners.

Als afsluiting was er op vrijdag 27 december een kinderdisco met DJ Joris. De aanwezige kinderen hadden veel plezier op de dansvloer.

NL DOET in Oudeschip

Het activiteitenteam is alweer druk bezig met het organiseren van activiteiten voor het jaar 2020. Zo staat er op zaterdag 14 maart NL doet op het programma. De bedoeling is om het terras bij dorpshuis Diggelschip zomer klaar te maken, de windveren te verven en een kinderhoekje te creëren. . Dit kunnen wij niet alleen en hebben wij uw hulp bij nodig. Heeft u de tijd en lijkt het u leuk om samen de handen uit de mouwen te steken? . Meld u dan aan via www.nldoet.nl. (zoek op klus Oudeschip) Ook als groep of bedrijf kunt u zich aanmelden.